REKLAME- og KOMMUNIKATIONSBUREAUER

PRESSEARKIV OG PRÆSENTATION

Til kommunikationsvirksomheder af alle slags er Kontainer det helt ideelle værktøj. Med Kontainer er det muligt at overlevere, arkivere, præsentere og udveksle alle slags filer og dokumenter på en gennemført professionel og funktionel måde.


I Kontainer er det altid let at finde de vigtige projektdokumenter, billeder, videoer og de nødvendige filmapper da hele systemet er bygget op omkring en professionel og ligetil brugerflade og indeholder en effektiv søgefunktion.

Kontainer kan endvidere sættes op til at være en integreret del af din virksomheds hjemmeside med virksomhedens logo og farvetema, Kontainer vil i relation til virksomhedens andre digitale platforme fremstå indbydende, æstetisk og professionel.

Læs hvordan div. produktionsvirksomheder bruger Kontainer til billedbank og pressesite.

Her vises en  mediebank og et pressearkiv i Kontainer.
Kontainer er for os et uvurderligt værktøj til at skabe overordnet overblik og samtidig sørge for at alle kollegaer på tværs af S&S har mulighed for at holde sig opdateret. Samtidig er det med til at opretholde en god service over for kunderne, som altid kan finde relevant materiale i produktionsforløbet. Kontainer er nemt at bruge for både kollegaer og kunder og det sparer os for meget tid i det daglige arbejde.
Anna-Marie Elkjær - Saatchi & Saatchi