Medie og Underholdning

FTP alternativ til udveksling af tunge filer.

Udveksling af store film-, video- og lydklip i mange forskellige formater til mange forskellige samarbejdspartnere.

Mediebranchens store udfordringer med fillagring og filudveksling mellem mange involverede parter, løses let og simpelt med Kontainer. Inden for film-, TV- og videobranchen har det altid været en udfordring at udveksle, præsentere og kommentere på de enkelte optagelser, sende dem retur med forslag, rettelser og egne input. Meget ofte er der flere parter involveret i processen. Både producent, instruktør, lydtekniker, filmklipper, evt. reklamebureau og kunder, skal have adgang til det samlede materiale, men med differentieret adgangsprivilegier. Med Kontainer får de det optimale værktøj til fildeling og præsentation.


Konvertering af videoformater
Kontainer indeholder et simpelt konverteringsværktøj, så alle filmformater nemt kan konverteres til div. gængse formater: QuickTime, Windows Media og Flash mv. Derfra er det let at sende direkte links til filmklip, råmateriale eller en færdig produktion med e-mail eller lægge en visning ud på hjemmesiden.

Mappestyring
I Kontainer kan film- og TV-selskaberne oprette en mappe til hvert projekt og sørge for, at kun de personer, som er tilknyttet de enkelte projekter, har adgang til den pågældende mappe. Heri kan der så udveksles, præsenteres og kommenteres på versioner af filmklip, castingbilleder, locationbilleder, produktionsplaner, adresselister, lydfiler, soundtracks etc.

Preview
I Kontainer er det ligeledes nemt at høre et lydklip eller se et preview af et filmklip og derved kontrollere, at det er den rigtige version, før den downloades.

Her vises de forskellige filformater Kontainer håndterer når det bruges som FTP alternativ.

Ny Hverdag for musikselskaber og uafhængige artister.

I dag skal musikselskaber og uafhængige artister, i forbindelse med en musikudgivelse, dele materiale med langt flere interne og eksterne samarbejdspartnere end tidligere. Konkurrencen er hårdere end nogensinde og det gælder om at fremstå professionel hele vejen igennem. Kontainer sikrer professionel og sikker håndtering af filer, når der skal udveksles musik, fotos, musikvideoer, promotionvideoer, produktionsplaner, artwork, pressemeddelelser m.m. mellem de involverede parter. 

I Kontainer kan musikselskabet, studiet eller den enkelte artist oprette en mappe til hver musikudgivelse og derfra sørge for, at de relevante personer, med tilknytning til de enkelte udgivelser, har adgang til de pågældende mapper og undermapper. Heri kan der så udveksles og præsenteres versioner af tracks, musikfiler, lydfiler, pressebilleder, produktionsplaner, adresselister mv. I Kontainer er det nemt og ligetil at høre et lydklip eller se et preview af en musikvideo, så man kan se, at det er den rigtige version, før den downloades.

Læs hvordan kommunikationsbranchen bruger Kontainer til pressesite og mediebank