Fotografer og Videografer

Her vises platformen der gør filudveksling nemt for fotografer

Løft niveauet for præsentation og filudveksling

Kontainer er det ideelle værktøj for fotografer som skal overlevere, udveksle eller præsentere billeder eller videomateriale til kunden, bureauet eller andre. Upload filerne på Kontainer, så styrer I selv hvem der kan se, rette, downloade eller kommentere på materialet.


Kontainer er designet til at fremstå som en integreret del af jeres egen hjemmeside med jeres profil, logo og visuelle identitet. I Kontainer kan man uploade billeder, videoer mv. samt administrere adgangen til de forskellige eksterne brugere efter behov. Typisk vil de enkelte kunder have download-rettigheder til de enkelte billeder i et bestemt tidsrum, og kan så faktureres derefter.

Kontainer vinder på mange områder over alternativ filudveksling og startede som et særligt udviklet system til fotografer. Siden 2001 har vi dog udviklet programmet til at kunne assistere mange andre brancher også, men vi kender fotografernes behov til benet.

Udover den prisvindende fotograf Joachim Ladefoged er den kendte fotojournalist Ricky Molloy og ikke mindst Steen Evald, Kronprinseparrets fortrukne portrætfotograf dagligt brugere af Kontainer.

Læs hvorfor Film- og TV-branchen også vælger Kontainer til filudveksling.

Kontainer har for mig været en uvurderlig hjælp og et stykke professionelt værktøj, som jeg har sat meget stor pris på i mit arbejde. Det har gjort det muligt for mig at levere billeder til mine kunder på en professionel, fleksibel, nem og hurtig måde, som jeg ved at også mine kunder har sat stor pris på. Kontainer har mine varmeste anbefalinger.
Joachim Ladefoged – Fotograf