ONLINE ARKIV OG SIKKER FILDELING

SIKKER FILDELING OG ONLINE ARKIV

Nogle virksomheder bruger stadig FTP som værktøj til overlevering af filer til og fra kunder, samarbejdspartnere og leverandører, andre bruger div. gratis programmer som Dropbox, YouSendIt, WeTransfer mv. Med Kontainer får man et moderne og professionelt værktøj til fildeling, som sørger for at kunder og samarbejdspartnere nemt og direkte får adgang til de relevante billeder og filer i et overskueligt og effektivt univers.

Når man arkiverer billeder, video og andre digitale filer i Kontainer genereres der automatisk et preview af filerne som gør, at modtageren i den anden ende kan se de delte filer præsenteret i en overskuelig oversigt, før de downloades uanset om der er tale om fx psd, eps, ai eller andre filer.Læs mere om billedbank og videoarkiv

 


I Kontainer er der også mulighed for at e-maile filer og krypterede links ud fra systemet. Modtageren kan fx klikke direkte på linket i mailen og omgående blive dirigeret ind i den pågældende mappe på Kontainer, uden at skulle logge ind. På den måde kan man lynhurtigt give adgang til vigtige passwordbeskyttede filer.

Preview eksempel fra Kontainer, online arkiv og sikker fildeling for multimedie ressourcer.

Inviter til samarbejde

Det tager kun få sekunder at oprette en ny bruger og sætte kryds ud for hvilke mapper den pågældende bruger har ret til at se, downloade eller oploade filer til. Når brugeren efterfølgende logger ind i Kontainer ses intet andet end de udvalgte filer denne bruger har fået tildelt adgang.

Find flere spændende Kontainer features her.