Pressesite og optimal genbrug af billeder og filer.

Brug Kontainer som professionelt pressesite.

Kontainer bruges af mange virksomheder som pressesite, hvor de giver journalister og andre samarbejdspartnere øjeblikkelig adgang og download-mulighed til relevante mediefiler. Hvis alle, både internt og eksternt, ved hvor de kan finde relevant materiale, sparer virksomhederne mange timers arbejde ved at skulle fremsøge og dele filer via andre platforme. Med et åbent og opdateret pressesite, kan presse og samarbejdspartnere få direkte adgang enten uden login eller med et link som logger brugeren direkte ind. Den besøgende på hjemmesiden ser selvfølgelig kun de udvalgte filer eller mapper der linkes til og ikke resten af det materiale virksomheden opbevarer på Kontainer.

Endvidere er der forskellige download-muligheder. Man kan downloade enkelte filer, men har også mulighed for at samle en hel mappes indhold, eller blot udvalgte emner, i en pdf eller en zip fil.


Læs om filudveksling.

Dette viser hvordan deler filer når man bruger Kontainer som pressesite

Lightbox - linker udvalgte filer sammen.

Med dette værktøj kan du samle filer, du ønsker at dele, fra forskellige mapper i dit Kontainer i én Lightbox (mappe hvori der ligger henvisninger fra andre mapper), uden at filerne skal kopieres. På den måde genbruger man sine fil-elementer, holder lagringspladsen nede og undgår at den samme fil ligger og "fylder" i forskellige mapper.

Dette viser en anden måde hvorpå man intelligent kan dele filer med Kontainer som pressesite
Kontainer har for mig været en uvurderlig hjælp og et stykke professionelt værktøj, som jeg har sat meget stor pris på i mit arbejde. Det har gjort det muligt for mig at levere billeder til mine kunder på en professionel, fleksibel, nem og hurtig måde, som jeg ved at også mine kunder har sat stor pris på. Kontainer har mine varmeste anbefalinger.
Joachim Ladefoged – Fotograf