BILLEDBANK og VIDEOARKIV

Webbaseret billedbank og videoarkiv

Virksomhedens digitale billeder og filer kategoriseres og arkiveres i mapper og tilhørende undermapper. Det er nemt at flytte og kopiere filer mellem mapper og ændre navn og metadata på både div. mapper og fil-elementer, hvis der er behov for det. Ligeledes er det også nemt at skrive kommentarer til filerne og tilføje dem til en Lightbox.

Læs mere om Lightbox.

I Kontainer findes en søgefunktion så man kan søge i mediebanken på billedernes navn, beskrivelse og metadata. Der er 3 forskellige muligheder for visning af de arkiverede billeder og filer, så man kan vælge, hvordan man foretrækker at se og arbejde med de pågældende filer.

Der tages backup af alle billeder og filer på Kontainer dagligt med mulighed for genetablering af mapper og filer fra de foregående 60 dage.
Her vises digitale filer arkiveret i Kontainer billedbank og videoarkiv

Nem, men avanceret brugerstyring

Alle der tilgår systemet eller udvalgte mapper, har blot brug for en internetforbindelse for at kunne få et hurtigt overblik over tilgængeligt materiale uanset hvor og hvornår. Med få klik kan man som administrator oprette og kategorisere mapper og give forskellige brugere differentieret adgang til disse. Det betyder at den enkelte bruger kun ser de mapper, han/hun har fået tildelt adgang til. 

Her vises nem brugeradgang tilknyttet distribution af digitale filer fra billedbank og videoarkiv.