hvad er kontainer?

Dansk udviklet digital asset management system siden 2001

Kontainer er et Digital Asset Management (DAM) system der i dag bruges af flere hundrede store og små virksomheder til professionel håndtering og arkivering af billeder, video, præsentationer, animationer, layouts, design guides, pdf'er og Photoshop-, Illustrator-, InDesign og Office filer. Samlet set handler det om at vedligeholde, dele og effektivt genbruge alle de fil-elementer der i organisationen har lang levetid, og som repræsenterer intellektuel eller kommerciel værdi. 

Med Kontainer som DAM-løsning får jeres virksomhed et webbaseret system, der giver mulighed for nem og hurtig filudveksling, samt et professionelt præsentationsværktøj der bl.a. også bruges af mange som officielt pressesite. Kontainer kan gøre jeres organisation strømlinet og standardiseret, og giver medarbejdere og samarbejdspartnere en effektiv mulighed for at gemme, arkivere, søge, finde, bruge og genbruge aktiver efter behov. 

 

 Læs mere om Digital Asset Management.

WEBBASERET SYSTEM DER IKKE KRÆVER INSTALLATION

Kontainer er webbaseret og kræver derfor ingen installation på brugerens computer. Systemet tilgås fra enhver computer med netadgang. Man logger blot ind med brugernavn og kodeord og får fuld adgang til systemet som administrator. I kan give jeres samarbejdspartnere login mulighed direkte fra jeres egen hjemmeside, man kan også e-maile filer ud fra systemet ved brug af e-mail krypterede links der giver direkte adgang til de udvalgte filer.

Kontainer vises her som Webbaseret Digital Asset Management, Billedbank, Videoarkiv og Pressesite der ikke kræver installation.

BILLEDREDIGERING OG VIDEOKONVERTERING

Inden download er det muligt at formindske, beskære og rotere billeder samt gemme dem i nye formater f.eks. optimeret til web, PowerPoint eller tryk. 
Lyd- og videofiler kan desuden vha. det indbyggede konverteringsværktøj konverteres til forskellige, gængse prædefinerede formater f.eks. MP3, QuickTime, Flash Video mv. 

Her vises at Kontainer giver mulighed for billedredigering og videokonvertering i webbaseret webbaseret billedbank og videoarkiv

UPLOAD OG PREVIEW

Med den indbyggede "multi-select" funktion er det enkelt at oploade mange filer samtidig. Når filerne er uploadet autogenereres et thumbnail preview, så alle filer kan ses; hvad enten det er TIFF, EPS, AI, PDF, videofiler etc. Dette giver god mulighed for at kunne kontrollere at det er den rigtige version før download.

Her vises at der i Kontainer’s billedbank og videoarkiv findes en særlig preview funktion.