Features i Kontainer

 

Brugerstyring og mapperettigheder

Som administrator af Kontainer kan man oprette og kategorisere mapper og give forskellige brugere differentieret adgang til disse mapper. Det betyder, at den enkelte bruger kun ser de mapper, han/hun har fået tildelt adgang til. 

 

Skræddersyet funktionalitet

Hvis der er behov for det, kan vi skræddersy systemets funktionalitet og design, præcis som det skal være. Det kan være man skal kunne knytte specielle data til de enkelte filer eller generere jpg's til web i en predefineret størrelse direkte fra systemet.

 

Lyd og videokonvertering

Lyd- og videofiler kan vha. det indbyggede konverteringsværktøj konverteres til forskellige, gængse, predefinerede formater f.eks. MP3, Quicktime, Flashvideo mv.

 

Upload og preview

Det er enkelt at uploade mange filer samtidig med den indbyggede "multi-select" funktion. Når filerne er uploadet, autogenereres der et thumbnail preview, så alle filer kan ses, hvad enten det er tif, eps, ai, pdf, etc.

 

Lightbox funktionalitet

I systemet kan brugere og kunder bruge lightbox-funktionaliteten til at vælge dokumenter ud og kommentere dem. Udvælgelsesprocessen mellem flere brugere optimeres, det bliver mere enkelt og sikkert at udveksle, kommentere og udvælge de enkelte dokumenter.

 

E-mail vedhæftede filer eller direkte link

Man kan udover den almindelige filudveksling e-maile udvalgte filer fra systemet til en eller flere modtagere. Man kan også e-maile et krypteret link ind til en mappe, så modtageren kan klikke på linket og komme direkte ind i den pågældende mappe, med filer uden at være logget ind.

 

Design der passer til resten

Kontainer bliver designet med logo og farver, så det passer til resten af virksomhedens web og tryk. Samtidig er det nemt at integrere login-funktionaliteten på virksomhedens egen hjemmeside, så Kontainer fremstår som en del af den pågældende hjemmeside og ikke et eksternt system.

 

Webbaseret system

Kontainer er webbaseret og kræver derfor ingen installation på brugerens computer. Systemet tilgås fra enhver computer med netadgang. Log ind med brugernavn og kodeord og du har automatisk adgang til systemet.

 

Sikkerhed og backup

Kontainer er driftet på egen professionel cloud installation placeret i 2 hostingcentre i København. Der bliver dagligt taget backup med 30 dages genetableringsmulighed.

 

Statistik

Det er nemt og overskueligt at se hvilke brugere, der har været logget ind hvornår. Samtidig er det let at se, hvem der har downloadet hvad, og hvornår de har gjort det.

 

Billedredigering og konvertering

Det er muligt at formindske, beskære og rotere billeder og gemme dem i nye formater f.eks. optimeret til web, powerpoint eller tryk.

 

PDF genrering

Med Kontainer kan man autogenere PDF-oversigter af udvalgte filer fra systemet. Man kan til hver en tid generere og printe kontaktark med udvalgte billeder og informationer. Derved er det let og enkelt at producere og levere præsentationsmateriale til møder og lignende.