Cookie- og privatlivspolitik

Gældende pr. 25. maj 2018

Ejeroplysninger (databehandler)

Kontainer A/S
Studiestræde 19, 4
1455 København K
Telefon (+45) 3311 2001
CVR-nr. 38683268


Formål med cookies på Kontainer

• Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.
• Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører.
• Målretning af annoncering, så vi kan vise dig de annoncer vi tror er mest relevante og hvor ofte den samme annonce vises.
Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:


Google Analytics
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her.


Sådan sletter eller blokerer du for cookies
http://minecookies.org/cookiehandtering


Brug af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v.
Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 24 måneder efter brug.


Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på servere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede GDPR-compliant faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Kontainer A/S har en ISAE 3402 revisorpåtegnet erklæring, udført af PWC.


Dine rettigheder
I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.
Hvis du ønsker at få rettet, slettet eller udleveret de oplysninger vi har om dig som bruger eller annoncør, kan du skrive til os på support@kontainer.com