TIL MUSIKBRANCHEN

Ny hverdag for både musikselskaber og uafhængige artister

I dag skal musikselskaber og uafhængige artister i forbindelse en musikudgivelse, dele materiale med langt flere interne og eksterne samarbejdspartnere end tidligere. Konkurrencen er hårdere end nogensinde og det gælder om at fremstå professionel hele vejen igennem.

Kontainer sikrer professionel og sikker håndtering af filer, når der skal udveksles musik, fotos, musikvideoer, promotionvideoer, produktionsplaner, artwork, pressemeddelelser m.m. mellem de enten mange eller få involverede parter. 

I en Kontainer kan musikselskabet, studiet eller den enkelte artist oprette en mappe til hver musikudgivelse eller hver artist og derfra sørge for at de relevante personer med tilknytning til de enkelte udgivelser, har adgang til de pågældende mapper og undermapper. Heri kan der så udveksles og præsenteres versioner af tracks, musikfiler og lydfiler, pressebilleder, produktionsplaner, adresselister mv. I Kontainer er det nemt og ligetil at høre et lydklip eller se et preview af en musikvideo, så man kan se, at det er den rigtige version, før den downloades.