Hvem bruger Kontainer?

Digital Asset Management systemer har længe været en naturlig del af de fleste større virksomheders medie og marketing strategi, da virksomhederne i dag oplever et stigende behov, for at kunne arbejde mere effektivt når det kommer til generel distribution og arkivering af deres billeder og digitale filer.

De fleste virksomheder bruger mange ressourser på at få fremstillet flotte designguides, logoer, produktbilleder, videoer, stock-billeder mv. Alt dette lå før i tiden på en harddisk i virksomheden PR-afdelingen, kun tilgængeligt for den ansvarshavende inden for kontortid. Arkiveret i Kontainer har både interne medarbejdere og eksterne samarbejdspartnere verden over, nem adgang til materialet 24/7.

Med den stigende mængde data som alle virksomheder i dag opbygger, er målgruppen dog ikke længere blot de store koncerner, mange mindre virksomheder har i dag også gavn af Kontainer, hvor de intelligent både kan arkivere deres data samt professionelt dele udvalgte filer med kunder og samarbejdspartnere.