hvad er kontainer?

Det bedste alternativ til FTP og fyldte indbakker

Kontainer filudveksling og billedarkiv bruges i dag af flere hundrede store og små virksomheder til professionel håndtering, udveksling, præsentation og arkivering af billeder, film, lyd og dokumenter - samt styring af hvem der har adgang til dem.

Med Kontainer filudveksling og billedarkiv får jeres virksomhed et kraftfuldt, webbaseret system med utallige muligheder inden for individuel tilpasning til præcis jeres funktion og efter jeres ønske, med tilsvarende muligheder og begrænsninger for udvalgte brugergrupper. 

Løsningen er udviklet med fokus på brugervenlighed og høj hastighed.

Herunder kan du se nogle af de primære funktioner.

Filudveksling

 

BRUGER- OG MAPPERETTIGHEDER

 

Lightboks

   

Det er enkelt at uploade mange filer samtidig med den indbyggede "multi-select" funktion.Når filerne er uploadet, autogenereres der et thumbnail preview, så alle filer kan ses, hvad enten det er tif, eps, ai, pdf, etc.

 

Som administrator af Kontainer kan man oprette og kategorisere mapper og give forskellige brugere differentieret adgang til disse mapper. 

 

I systemet kan brugere og kunder bruge lightbox-funktionaliteten til at vælge dokumenter ud og kommentere dem. Udvælgelsesprocessen mellem flere brugere optimeres, det bliver mere enkelt og sikkert at udveksle, kommentere og udvælge de enkelte dokumenter.

Læs mere om filudveksling    

Billedarkiv

 

PRÆSENTer og udvælg

 

Direct link

   

Billederne kategoriseres i mapper og tilhørende undermapper og det er hurtigt at flytte og kopiere billeder mellem mapper og ændre navn og mapper og billeder hvis der er behov for det. Ligesom det er nemt at skrive kommentarer til billederne.

 

Elegant og professionel værktøj til præsentation og overlevering af billeder og filer til kunder, samarbejdspartnere, pressen eller andre.

 

Man kan udover den almindelige filudveksling e-maile udvalgte filer fra systemet til en eller flere modtagere. Man kan også e-maile et krypteret link ind til en mappe, så modtageren kan klikke på linket og komme direkte ind i den pågældende mappe, med filer uden at være logget ind.

Læs mere om billedarkiv   Læs om præsentations- og udvælgelsesværktøj  

BILLEDREDIGERING OG KONVERTERING

Det er muligt at formindske, beskære og rotere billeder og gemme dem i nye formater f.eks. optimeret til web, powerpoint eller tryk.

Lyd- og videofiler kan desuden vha. det indbyggede konverteringsværktøj konverteres til forskellige, gængse, predefinerede formater f.eks. MP3, Quicktime, Flashvideo mv.

WEBBASERET SYSTEM DER IKKE KRÆVER INSTALLATION

Kontainer er webbaseret og kræver derfor ingen installation på brugerens computer. Systemet tilgås fra enhver computer med netadgang. Log ind med brugernavn og kodeord og du har automatisk adgang til systemet.

UPLOAD OG PREVIEW

Det er enkelt at uploade mange filer samtidig med den indbyggede "multi-select" funktion. Når filerne er uploadet, autogenereres der et thumbnail preview, så alle filer kan ses, hvad enten det er tif, eps, ai, pdf, etc.