hvad er kontainer?

Dansk udviklet digital asset management system siden 2001

Kontainer er et Digital Asset Management (DAM) system der i dag bruges af flere hundrede store og små virksomheder til professionel håndtering og arkivering af digitale aktiver. Ved digitale aktiver (assets) skal forstås billeder, video, præsentationer, animationer, layouts, design guides, pdf'er og Adobe projekter som Photoshop-, Illustrator- og InDesign filer. Samlet set handler det om at vedligeholde, dele og effektivt genbruge alle de fil-elementer der i organisationen har lang levetid, og som repræsenterer intellektuel eller kommerciel værdi.

Med Kontainer som DAM løsning får jeres virksomhed et webbaseret system der giver mulighed for nem og hurtig filudveksling, samt et professionelt præsentationsværktøj der bl.a. af mange også bruges om officielt pressesite. Kontainer kan gøre jeres organisation strømlinet og standardiseret, og giver medarbejdere og samarbejdspartnere en effektiv mulighed for at gemme, arkivere, søge, finde, bruge og genbruge aktiver efter behov. 

Læs mere om Digital Asset Management

WEBBASERET SYSTEM DER IKKE KRÆVER INSTALLATION

Kontainer er webbaseret og kræver derfor ingen installation på brugerens computer. Systemet tilgås fra enhver computer med netadgang. Log ind med brugernavn og kodeord og du har som administrator fuld adgang til systemet. I kan give jeres samarbejdspartnere login mulighed direkte fra jeres egen hjemmeside, man kan også e-maile dem filer ud fra systemet ved brug af e-mail krypterede links der giver direkte adgang til de udvalgte filer.

Webbaseret Digital Asset Management, Billedarkiv, Videoarkiv og Pressesite.

BILLEDREDIGERING OG VIDEOKONVERTERING

Det er muligt, inden download, at formindske, beskære og rotere billeder og gemme dem i nye formater f.eks. optimeret til web, powerpoint eller tryk.
Lyd- og videofiler kan desuden vha. det indbyggede konverteringsværktøj konverteres til forskellige, gængse, predefinerede formater f.eks. MP3, Quicktime, Flashvideo mv. 

Mulighed for billedredigering og videokonvertering i webbaseret video og billedarkiv

UPLOAD OG PREVIEW

Det er enkelt at uploade mange filer samtidig med den indbyggede "multi-select" funktion. Når filerne er uploadet, autogenereres der et thumbnail preview, så alle filer kan ses, hvad enten det er tif, eps, ai, pdf, video filer etc. Dette giver god mulighed, for alle med adgang, at kunne kontrollere at det er den rigtige version, før den downloades.

Webbaseret Digital Asset Management system med særlig preview funktion