hvad er kontainer?

Dansk udviklet digital asset management system siden 2001

Kontainer er et digital asset management system der i dag bruges af flere hundrede store og små virksomheder til professionel håndtering, udveksling, præsentation og arkivering af billeder, film, lyd og dokumenter - samt styring af hvem der har adgang til dem. 

Med Kontainer som DAM løsning får jeres virksomhed et kraftfuldt, webbaseret system med utallige muligheder inden for individuel tilpasning til præcis jeres behov og ønsker. Løsningen er udviklet, i hjertet af København, med fokus på brugervenlighed, høj hastighed, nem registrering og enkel prisstruktur.

Kreative virksomheder vil desuden kunne drage fordel af en bred vifte af skæddersyede program features.

Hvorfor er Digital Asset Management vigtigt?

I dag er det afgørende, at virksomhederne beskytter og organiserer deres digitale aktiver. De fleste virksomheder bruger mange ressourser på at få fremstillet eksklusive produktbilleder, stockbilleder, lydfiler, videofiler, designfiler, logofiler, præsentationer og mange andre typer dokumenter. Aktiverne er værdifulde for deres organisation og det har høje omkostninger i.fht. tid og penge hvis de går tabt og skal udskiftes.


Vi lever endvidere også i en tid, hvor forbrugererne efterspørger exceptionelle visuelle oplevelser på nettet i form af video og billedeoplevelser, multichanel marketing kræver stigende volume af medieindhold og marketingfolk, på kryds og på tværs af både store og små organisationer, forventer nem adgang og fuld kontrol over disse. Alt dette betyder at virksomheder i dag erhverver sig mere og mere materiale der skal bevares et overblik over og løbende hurtigt gives adgang til, derfor er Digital Asset Management efterhånden et uundværligt værktøj i de fleste virksomheder.

Med Kontainer som DAM løsning får jeres virksomhed, udover et opdateret digitalt overblik, hurtig up- og download af billeder, lyd, video og dokumentfiler - sikkert og effektivt. Systemet er nemt at bruge og vil give jeres virksomhed et professionelt image og effektiviseret workflow ikke mindst internt, men også særligt overfor kunder og samarbejdspartnere. 

WEBBASERET SYSTEM DER IKKE KRÆVER INSTALLATION

Kontainer er webbaseret og kræver derfor ingen installation på brugerens computer. Systemet tilgås fra enhver computer med netadgang. Log ind med brugernavn og kodeord og du har som administrator fuld adgang til systemet. I kan også give jeres samarbejdspartnere login mulighed, men man kan også e-maile dem filer direkte ud fra systemet ved brug af e-mail krypterede links. 

BILLEDREDIGERING OG VIDEOKONVERTERING

Det er muligt, inden download, at formindske, beskære og rotere billeder og gemme dem i nye formater f.eks. optimeret til web, powerpoint eller tryk.
Lyd- og videofiler kan desuden vha. det indbyggede konverteringsværktøj konverteres til forskellige, gængse, predefinerede formater f.eks. MP3, Quicktime, Flashvideo mv. 

UPLOAD OG PREVIEW

Det er enkelt at uploade mange filer samtidig med den indbyggede "multi-select" funktion. Når filerne er uploadet, autogenereres der et thumbnail preview, så alle filer kan ses, hvad enten det er tif, eps, ai, pdf, etc.